Filter / Sortering
Merk
Printerserie
Formaat
Lijmsoort
Materiaal
Kleur
Kern
Toepassing
Aantal per vel
Compatible met
Verzendbedrijven
Roldiameter
Labelserie
Perforatie
Printtechniek
Overige Merken
Aantal per doos
Productcode (gelijk aan)
66 artikelen gevonden

Verzendetiketten op rol bestellen

Zolemba biedt een uitgebreid assortiment verzendetiketten, ook bekend als shipping labels, die perfect zijn voor gebruik in thermische labelprinters zonder inktlint. Als je papieren etiketten wilt gebruiken of deze wilt printen met een laser- of inkjetprinter, kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

PostNL verzendetiketten of DHL verzendetiketten

Bij Zolemba kun je kiezen uit diverse afmetingen voor je verzendetiketten. De keuze is afhankelijk van de specificaties van je printer en van de vereisten van je vervoerder. Heb je verzendetiketten nodig voor PostNL of DPD? Dan is de maat 102x150mm geschikt. Voor verzendingen via DHL is een etiket van 102x210mm nodig. Als je twijfelt over de juiste maat, neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Printer voor verzendlabels kopen

Ben je ook op zoek naar een printer voor je verzendlabels? Kijk dan naar onze starterspakketten. Deze pakketten bevatten een verzendetiketten printer en verschillende rollen verzendetiketten, zodat je alles bij de hand hebt. Je kunt kiezen uit verschillende merken printers, zoals Zebra en Bixolon. Als je specifiek met DPD verzendt, is het DPD starterspakket ideaal, met daarin een printer en verzendetiketten van het juiste formaat.


Heb je vragen over onze verzendetiketten of heb je specifiek advies nodig? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen met al je vragen.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible