Samplitude Pro X8 Samplitude Pro X8
Samplitude Pro X6 + X7 The Master of Pro Audio
Bespaar 70 %
€ 249,00 i.p.v. € 847,00
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

 

Geldig tot 1. april 2024
  • Alleen nu gratis erbij:
  • Brainworx Producer Bundle (t.w.v.: € 448)
  • bestaande uit:
  • Brainworx bx_console N (t.w.v.: € 299)
  • Brainworx bx_masterdesk (t.w.v.: € 149)
Samplitude Pro X8 Suite Samplitude Pro X8 Suite
Samplitude Pro X6 Suite + X7 Suite The Master of Pro Audio
Bespaar 71 %
€ 299,00 i.p.v. € 1.047,00
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

 

Geldig tot 1. april 2024
  • Alleen nu gratis erbij:
  • Brainworx Producer Bundle (t.w.v.: € 448)
  • bestaande uit:
  • Brainworx bx_console N (t.w.v.: € 299)
  • Brainworx bx_masterdesk (t.w.v.: € 149)

Samplitude Pro X8 komt in juni 2023

Koop nu Samplitude Pro X7 en upgrade gratis naar versie X8!

Samplitude Pro X is vanaf het begin ontworpen als DAW voor de hoogste kwaliteitsnormen. En Samplitude Pro X8 zal opnieuw nieuwe maatstaven zetten in de audiosector.

Vooruitblik op de nieuwe functies van Samplitude Pro X8:

  • Snel knippen, schikken en combineren - comping op een nieuwe manier
  • Timings snel en efficiënt corrigeren - AudioWarp maakt het mogelijk
  • Afwerking met slechts één klik - dankzij multi-codec-export
  • Organiseren en bijhouden - met Marker-Track
  • Eenvoudige oriëntatie - door duidelijke en opvallende MIDI-display

Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Meer dan 20x meer grafische versnelling

NIEUW! 

Baanbrekend – meer dan 20x meer grafische versnelling

Beleef uitzonderlijke prestaties op een heel nieuw niveau - meer dan 20x de grafische versnelling van de vorige versie.

Bewerk honderden sporen en duizenden objecten vloeiend en zonder vertraging.

Editors' Choice
Innovation through reasearch
The standard for industry & broadcast
30-years-experience
Verbeterde routingfuncties voor je audio-opnames
Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Verbeterde routingfuncties voor je audio-opnames

Beleef meer mogelijkheden en flexibiliteit met de nieuwe routingfunctie bij het opnemen. Je kunt de exclusiviteit van de audio-ingangen schakelbaar maken en zo een opnamebron meerdere malen in verschillende sporen gebruiken.

Verbeterde, overzichtelijkere golfvormweergave
Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Verbeterde, overzichtelijkere golfvormweergave

Profiteer van extra, nuttige golfvormweergave-opties die nu beschikbaar zijn als presets via de WaveColor golfvormweergave, als aanvulling op de bestaande opties van WaveColor.

Nieuwe VST-instrumentenmanager
Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Nieuwe VST-instrumentenmanager

Krijg direct overzicht en controle over alle MIDI-routings van VST-instrumenten in kleine en grote projecten dankzij 2 nieuwe kolommen. Je kunt de toewijzing van alle MIDI-sporen en hun kanalen wijzigen en ze naar het desbetreffende VST-instrument sturen, en zo nodig nieuwe MIDI-sporen aanmaken om naar toe te wijzen.

Soft-splitoptie voor MIDI-objecten
Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Soft-splitoptie voor MIDI-objecten

Behoud de bestaande MIDI-noten na het knippen van het object en werk zo flexibel aan elk deel van je materiaal, ongeacht het aantal keren dat je in je MIDI-objecten knipt.

Meerdere videobestanden in één project gebruiken
Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Meerdere videobestanden in één project gebruiken

Geniet van meer flexibiliteit bij het werken aan projecten zoals filmpostproductie of filmmuziek door meerdere videobestanden in één project te gebruiken, waardoor je workflow naar een nieuw niveau wordt getild.

Vanaf nu met 'dockable' videovensters
Nieuw sinds december 2021

NIEUW! Vanaf nu met 'dockable' videovensters

Profiteer van een beter overzicht bij het werken met beeldmateriaal, maak optimaal gebruik van de ruimte en behoud het volledige overzicht bij het werken met beeldmateriaal met het 'dockable' videovenster.

Meer hoogtepunten
van Samplitude Pro X6

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW!
Zoek & vind heel eenvoudig je presets in de plug-inbrowser

Met de plug-inbrowserextensie heb je nu rechtstreeks en snel toegang tot geschikte geluiden. Gebruik de zoekfunctie en vind geschikte plug-in presets voor je idee. Markeer je favorieten voor toekomstige snelle toegang en krijg toegang tot alle beschikbare instrumenten en effecten op trefwoord en filter. Herontdek het potentieel van je hele plug-inverzameling - gewoon invoeren, oproepen en je eigen persoonlijke geluid creëren.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW!
Je eigen geluid vormgeven met dynamicEQ

Door dynamicEQ mix je direct gemakkelijker en preciezer - pas frequentieverlagingen en -verhogingen alleen toe waar je materiaal er baat bij heeft. Dit stelt je in staat je geluiden dynamisch te versterken, te verzwakken en vorm te geven gedurende je gehele project met de grootst mogelijke precisie en niveau-afhankelijke controle. De meervoudige filteropties van de equalizer-banden maken een veel preciezere bewerking mogelijk, waardoor je je audiosporen (en alle sporen van virtuele instrumenten) met chirurgische precisie kunt bewerken.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW!
Creëer centraal en flexibel automatiseringen en behoud je focus

Met de centrale automatiseringscontrole met Automation Panel behoud je steeds overzicht binnen je projecten. Schrijf en bewerk automatiseringen onmiddellijk en precies waar ze nodig zijn. Bewerk zelfs complexe arrangementen direct en maak instellingen in de voorbeeldmodus zonder onderbreking. Geavanceerde bewerkingsmogelijkheden houden je altijd gefocust - kijk welke curven in lees-, voorbeeld- of schrijfmodus staan om de automatiseringsstatus voor het hele project te bepalen.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW!
Houd je oriëntatie bij elke stap van je project

Met dockable track-editor heb je op elk moment toegang tot alle belangrijke functies van een spoor - van audio- en AUX-instellingen tot plug-ins, mixerinstellingen en equalizers. Bedien faders en routings gemakkelijker en organiseer je projectweergaven flexibel - ongeacht of je een andere monitor, een andere indeling van het programmavenster, of portret- of liggend formaat verkiest. Met de track-editor breng je gemakkelijk spoorinstellingen en -informatie in beeld en profiteer je van nog meer flexibiliteit in je workflow.

Ideale workflows voor maximale tijdsbesparing

Handel met absolute flexibiliteit op elk moment en render schoon materiaal of bewerk tijdens het afspelen - eenvoudig met Samplitude Pro X6.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW! Flexibel renderen met Track-Output-Recording

Wanneer je de uitgang van het spoor opneemt, neem je gewoonlijk op wat je hoort, niet wat je in het spoor voert. Samplitude slaat je projectmateriaal in een schone toestand op en geeft je zo de volledige controle - render je projectmateriaal flexibel en experimenteer achteraf met effecten.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW! Bewerk in realtime tijdens het afspelen

Ervaar de hoogste efficiëntie in je dagelijkse workflow en breng je project sneller naar de eindfase. Met Samplitude kun je je materiaal bewerken op het moment dat het wordt afgespeeld - luister naar elk deel van het materiaal van een opname en knip en rangschik objecten zonder tijd te verliezen.

Nauwkeurige controle bij de hoogste kwaliteit

Houd te allen tijde absolute controle over je output, ongeacht of je AUX-levels moet controleren of de perfecte samplerate moet definiëren - Samplitude Pro X6 heeft de perfecte oplossing voor elk geval.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW! Nauwkeurige controle door comfortabele AUX-level-besturing

De nieuwe AUX-niveauregeling geeft je een volledig overzicht en onbeperkte controle. Plaats de niveauregeling van een AUX-kanaalstrip op de faders om je AUX-niveaus nauwkeurig te bepalen. Schakel in een oogwenk tussen afzonderlijke AUX-kanalen.

Nieuw sinds mei 2021

NIEUW! Bereik de hoogste kwaliteit met de beste resampling engine

Met de nieuw geïntegreerde resampling heb je de mogelijkheid om met elke samplerate te werken in je project. De configureerbare engine zorgt ervoor dat je altijd de hoogste kwaliteit uitvoert en alleen het beste uit je materiaal haalt, in realtime en zonder voorafgaande conversie.

Exclusief in Samplitude Pro X6 Suite

Hybride Power in de bundle – alleen in Samplitude Pro X6 Suite.

Je ontvangt SOUND FORGE Pro 14, de recente Steinberg SpectraLayers Pro 8, twee nieuwe elementen van iZotope en bovendien krachtige instrumenten.

SOUND FORGE Pro 14

Uitgebreide bewerkings- en masteringsfuncties maken van SOUND FORGE Pro 14 de perfecte aanvulling op de Samplitude Pro X6 Suite. De krachtige audio-editor werkt op de sample nauwkeurig en biedt een uitstekende selectie van hulpmiddelen voor nauwkeurige interventies en de afwerking van audiomateriaal in stereo en surround.

SpectraLayers Pro 8

Steinberg SpectraLayers Pro 8

Steinberg SpectraLayers Pro 8 is wereldwijd een van de meest geavanceerde spectrum-editors wereldwijd. Het transformeert audiobestanden in unieke visuele werelden van multidimensionale gegevens. Met zijn frequentieselectieve aanpak kunnen geluiden op een wijze worden herschikt, geëxtraheerd en geoptimaliseerd die tot nog toe niet voorstelbaar was. Dankzij ARA2 is Steinberg SpectraLayers Pro nog uitgebreider in Samplitude Pro X6 geïntegreerd.

De nieuwe versie 8 maakt automatische processen mogelijk die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie op verschillende niveaus en is de ideale aanvulling op de Samplitude Pro X6 Suite met zijn tools en workflows.

iZotope RX 8 Elements

iZotope RX Elements bevat een stand-alone editor en ook in Sampltude direct bruikbare plug-ins om typische opnamefouten zoals clipping, brom, klikken en andere ongewenste achtergrondgeluiden te elimineren. iZotope RX 8 Elements is zo onmisbaar voor iedereen die perfecte audioproducties wil hebben.

iZotope Ozone 9 Elements

iZotope Ozone Elements bevat een verscheidenheid aan presets en macro-besturingen die het masteren leuk maken. De Mastering Wizard analyseert de mix en doet hoorbare suggesties.

Maak een persoonlijke sound die je bevalt zodat je verschillende masters, van hoorspelen tot aan streaming media, snel en gemakkelijk kunt maken.

colorFX Suite

De colorFX Suite biedt een contrastrijke palet zelfverzekerde klankkleuring en is flexibel dankzij filter- en moduleerbare signaalroutering: subtiele emulgatoren voor masters en groepen of kernachtige texturen voor afzonderlijke sporen - je bepaalt zelf hoe je je effecten toepast.

coreFX Suite

Het ultieme effectenpakket met alle essentiële tools voor het mixen en masteren. Deze collectie omvat negen krachtige geluidsvormers: vijf plug-ins voor nauwkeurige dynamische verwerking, drie delay-effecten voor het vormgeven van reverb en echo's, en een ritmisch effect voor hedendaagse producties.

NIEUW! 8 krachtige virtuele instrumenten

Ervaar 8 nieuwe toevoegingen aan de extra klasse van virtuele Tiny Percussion instrumenten: Barrel, Christmas Bells, Claps & Snaps, Tambourine, Cowbells, Darbuka, Djembe en Doumbek.

Convology XT Complete

Gebruik legendarische reverbs met Convology XT Complete

Geniet van een indrukwekkende collectie hoogwaardige impulsen (2965 bestanden, 4,6 GB), niet alleen van de populaire vintage-reverbapparaten. Het bereik van de meegeleverde geluidsvormers strekt zich uit van gitaarversterkers tot tape-echo's. Amplitude, golflengte, decay.

Convologie XT breidt convolutieberekeningen uit met verschillende parameters die anders alleen digitaal gegenereerde reverb zouden kunnen gebruiken - zo ben je op elke toepassing goed voorbereid.

De belangrijkste punten
Dit krijg je in de nieuwste versie van Samplitude

Nieuw in Pro X6

  • NIEUW! Meer dan 20x meer grafische versnelling
  • NIEUW! dynamicEQ
  • NIEUW! Dockable track-editor
  • NIEUW! Track-Output-Recording
  • NIEUW! Preset-zoekfunctie in de plug-inbrowser
  • NIEUW! Centrale automatiseringscontrole met Automation Panel
  • NIEUW! Bewerken tijdens de weergave
  • NIEUW! Nauwkeurige en eenvoudige regeling van het AUX-niveau
  • NIEUW! Hoge kwaliteit resampling-engine
  • coreFX VolumeFormer
  • iZotope Ozone 9 Elements
  • Celemony Melodyne 5 essential
  • MAGIX Independence Pro Plus
    +
  • 21 virtuele instrumenten (4 nieuw)

Exclusief in de Pro X6 Suite

  • NIEUW! Steinberg SpectraLayers Pro 8
  • SOUND FORGE Pro 14, de volledige versie van onze editor-legende
  • coreFX & coreFX Suite met elementaire eersteklas effecten.
  • iZotope RX 8 Elements voor ideale restauratie
  • Ozone 9 Elements voor perfecte mastering
  • Convology XT Complete
    +
  • 47 virtuele instrumenten (8 nieuw)
  • 70 GB Independence database
Samplitude Pro X8 Samplitude Pro X8
Samplitude Pro X6 + X7 The Master of Pro Audio
Bespaar 70 %
€ 249,00 i.p.v. € 847,00
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

 

Geldig tot 1. april 2024
  • Alleen nu gratis erbij:
  • Brainworx Producer Bundle (t.w.v.: € 448)
  • bestaande uit:
  • Brainworx bx_console N (t.w.v.: € 299)
  • Brainworx bx_masterdesk (t.w.v.: € 149)
Samplitude Pro X8 Suite Samplitude Pro X8 Suite
Samplitude Pro X6 Suite + X7 Suite The Master of Pro Audio
Bespaar 71 %
€ 299,00 i.p.v. € 1.047,00
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

 

Geldig tot 1. april 2024
  • Alleen nu gratis erbij:
  • Brainworx Producer Bundle (t.w.v.: € 448)
  • bestaande uit:
  • Brainworx bx_console N (t.w.v.: € 299)
  • Brainworx bx_masterdesk (t.w.v.: € 149)