Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietskleding

Met goede fietskleding zit je comfortabel op de fiets. Voor ieder seizoen vind je hier de juiste kleding en handige accessoires. Profiteer nu van heel veel voordeel en een groot assortiment! Weet je niet waar je moet beginnen? In Alles over fietskleding en Alles voor de beginnende MTB'er en/of wielrenner lees je het!

Sorteer op:
15 resultaten
15 resultaten


Voordelige fietskleding kopen

Internet-Bikes heeft een uitgebreid assortiment fietskleding voor dames, heren en kinderen. Zowel sportieve als recreatieve fietsers vinden hier de juiste fietskleding, waarmee je nog comfortabeler op jouw fiets zit. Dus of je nu met hoge snelheid over het asfalt vliegt of op een rustig tempo geniet van de omgeving: bij Internet-Bikes koop je jouw fietskleding altijd met het grootste voordeel. Je vindt hier onder andere regenkleding, fietsshirts, fietsbroeken en handige accessoires, zoals fietsbrillen en reflectiearmbanden.

Fietskleding voor de sportieve fietser

Wanneer je gaat wielrennen of mountainbiken wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk op je fiets zitten. De juiste fietskleding geeft net dat beetje extra comfort. Kies voor een fietsbroek met een zeem, zodat je geen last krijgt van zadelpijn. Een fietsshirt voert het zweet af en je neemt in de achterzakken eten, sleutels of je mobiele telefoon mee. Kies voor fietsschoenen die je eenvoudig op de pedalen vastklikt. Wanneer het kouder wordt, is het raadzaam om been- en armstukken te dragen of thermokleding onder je normale fietskleding aan te trekken. Bescherm je ogen tegen de zon met een sportieve fietsbril en val in het donker op met een reflecterend veiligheidsvestje of armband.

Fietskleding voor de recreatieve fietser

Ga jij graag een eindje in de natuur fietsen of fiets jij iedere dag naar het werk of school? Zorg er dan altijd voor dat je extra fietskleding meeneemt, zodat je voorbereid bent op alle weersomstandigheden. Tijdens de fietstocht kan het onverwachts gaan regenen, neem daarom altijd regenkleding mee. Ga je overdag weg en kom je ’s avonds pas weer thuis? Neem dan een fietsjack mee, want ’s avonds koelt het flink af. Naast fietskleding vind je hier ook handige accessoires, zoals broekklemmen. Deze voorkomen dat je met jouw broekspijp tussen de ketting komt. Ideaal wanneer je een fiets met een open kettingkast hebt. Bij Internet-Bikes vind je altijd de beste fietskleding voor de beste prijs!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm